Με μια εξαιρετική εμφάνιση έδωσε τη νίκη στην ομάδα του ο Γεωργιανός εξτρέμ.

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε την πρώτη του μεγάλη νίκη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας με 3-2 τον Άρη, σε ένα παιχνίδι με αρκετό θέαμα.

Κομβικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία των Κρητικών διαδραμάτισε η παρουσία του Λέβαν Σενγκέλια, με τον Γεωργιανό εξτρέμ να δίνει δύο ασίστ, φέρνοντας τους συμπαίκτες του τρεις φορές σε θέση βολής, από τα σημεία που θα δείτε παρακάτω.

Συνολικά είχε σωστές αποφάσεις με 14/17 πάσες, ενώ οι μακρινές μπαλιές του έφτασαν σε ποσοστό 75% (3/4 κατέγραψε), την ώρα που ίδιο νούμερο ευστοχίας είχαν οι σέντρες του.

Όπως βλέπετε, ο Σνεγκέλια έδωσε και 3 πετυχημένες πάσες στην περιοχή, δημιουργώντας προϋποθέσεις φάσεων.

Βέβαια δεν αναλώθηκε μόνο στις πάσες, αφού προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων» έχοντας το απόλυτο 5/5 στις τρίπλες.

Ταυτόχρονα ο Σενγκέλια δεν έλλειψε ούτε από τις μονομαχίες, κερδίζοντας μάλιστα τις 5 από τις 7 που έδωσε ως επιτιθέμενος.

Στην ανασταλτική του προσπάθεια πρέπει να προστεθούν και οι δύο ανακτήσεις της κατοχής στο μισό των «κιτρινόμαυρων», δείγμα της πίεσης που άσκησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Συνοπτικά, ο Λέβαν Σενγκέλια είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην επίθεση του φετινού ΟΦΗ, με τον Τραϊανό Δέλλα να υπολογίζει τον διεθνή Γεωργιανό ως μια πολύτιμη λύση για τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας του Ηρακλείου.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here