Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε μια εξαιρετική μεταγραφή για τα χρονικά δεδομένα στα οποία βρισκόμαστε με την απόκτηση του Μούσα Ουαγκέ. Ο Σενεγαλέζος μπακ έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και επιστρέφει στην Ελλάδα με τους Σερραίους να ανακοινώνουν την απόκτηση του το βράδυ της Τετάρτης (11/9).

Η καριέρα του ξεκίνησε από την Βελγική Έουπεν όπου μέσα σε 1.5 χρόνο πραγματοποίησε 43 παιχνίδια, με 1 γκολ και 4 ασίστ για να ακολουθήσει η μετακίνηση του στη 2η ομάδα της Μπαρτσελόνα. Συνολικά σε τέσσερα χρόνια από το 2018 μέχρι και το 2022 ο Ουαγκέ αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια με την β’ ομάδα, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ κατέγραψε και 6 συμμετοχές με την ανδρική.

Ενδιάμεσα πέρασε και δύο εξάμηνους δανεισμούς, σε Νις και ΠΑΟΚ. Με τους Γάλλους είχε 5 παιχνίδια και 2 ασίστ, ενώ στην Ελλάδα έπαιξε σε 12 παιχνίδια με 1 ασίστ και την πορεία του στη χώρα μας να διακόπτεται απότομα λόγω πού σοβαρού τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη και τον άφησε εκτός για ένα χρόνο.

Έπειτα αγωνίστηκε στην Κροατία με την Γκόριτσα, ενώ την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην Ανόρθωση, με 29 συμμετοχές με 2.275 αγωνιστικά λεπτά. Έχει υπάρξει και διεθνής για μια τριετία με την Σενεγάλη (2017/20) με 21 αναμετρήσεις και 1 γκολ.

Τέλος η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι στις 750χιλ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here