Ο ΠΑΟΚ «έτρεξε» με το χρόνο και έχοντας πολύ λίγες ώρες μπροστά του κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντέγιαν Λόβρεν λίγα λεπτά πριν την λήξη των μεταγραφών της ελληνικής Super League. Η συμφωνία με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό προβλέπει διετές συμβόλαιο που ήταν ουσιαστικά και το… δέλεαρ των πρωταθλητών Ελλάδας προς τον Κροάτη, ώστε να βρεθεί και η «χρυσή τομή» με τη Λιόν.

Και αυτό γιατί υπήρχε ένα ποσό οφειλής το οποίο διεκδικούσε ο έμπειρος σέντερ μπακ και όπως φαίνεται, του το κάλυψε σε μεγάλο τουλάχιστον βαθμό ο ΠΑΟΚ προσφέροντας μεγαλύτερο χρονικά συμβόλαιο. Οικονομικά υπήρχε deal μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Λόβρεν από νωρίτερα, επομένως ως προς αυτό το κομμάτι είχαν λυθεί όλα, αφού παίκτης και ομάδα είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία.

Έτσι οι δύο ομάδες αντάλλαξαν και τα σχετικά έγγραφα για την επικύρωση της μεταγραφής, ώστε να είναι κατοχυρωμένοι χρονικά οι Θεσσαλονικείς προλαβαίνοντας τις διορίες. Πλέον αυτό που απομένει για την ανακοίνωση της προσθήκης του Λόβρεν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι να έρθει στην Ελλάδα ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός και να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here