Ο ΠΑΟΚ κινείται μεθοδικά προσπαθώντας να κλείσει μια εξαιρετική περίπτωση. Αυτή είναι του Εντουάρντο Μποβέ της Ρόμα με τους πρωταθλητές Ελλάδας να βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο με τον παίκτη όσο και με τους πρωτευουσιάνους.

Η προτίμηση του 22χρονου όπως φαίνεται δεν είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά κάποιο πιο προηγμένο πρωτάθλημα αφού όπως λέγεται έχει αρκετές προτάσεις. Ωστόσο όσο ο Ιταλός δεν βρίσκει τα χρήματα που θέλει οι Θεσσαλονικείς κερδίζουν έδαφος στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η πρόταση της ελληνικής πλευράς αφορά πιθανότατα δανεισμό του παίκτη με δεδομένο πως θα υπάρξει και οψιόν αγοράς κάτι που θέλει τόσο η Ρόμα όσο και ο ΠΑΟΚ. Η κοστολόγηση του εκτιμάται πως είναι στα 12εκ. ευρώ και υπάρχει η μια περίπτωση να μπει αυτό το ποσό ως οψιόν.

Ενώ η άλλη περίπτωση που φαίνεται και πιο… προσιτή είναι να υπάρξει η δυνατότητα αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι για το 55% έναντι του ποσού των 6εκ. ευρώ. Έτσι θα αποκτήσει και τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή πλήρως χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει υπέρογκο ποσό. Πάντως οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται στα 2-3 επόμενα 24ωρα.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here