Έχει δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά ο Έλληνας στόπερ.

Ο Απόστολος Διαμαντής αποτελέι στόχο του Ηρακλή για την έναρξη της Superleague 2, σε μια σεζόν που η ομάδα της Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μια ενδεχόμενη προσθήκη του Έλληνα στόπερ αποτελεί κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ο 24χρονος συνδυάζει δύο στοιχεία που κρίνονται απαραίτητα για μια καλή πορεία στη δεδομένη κατηγορία.

Ένα από αυτά είναι η εξαιρετική ποδοσφαιρικά ηλικία του, καθώς ο γεννημένος το 2000 κεντρικός αμυντικός έχει μπροστά του τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του και στον Ηρακλή θεωρούν πως μπορούν να του βγάλουν τον καλύτερο του εαυτό.

Το δεύτερο είναι η εμπειρία από το υψηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου που διαθέτει, καθώς παρά τα μόλις 24 του χρόνια, ο Διαμαντής έχει ολοκληρώσει γεμάτες χρονιές. Δείγμα αυτών είναι οι συνολικά 101 συμμετοχές που μετράει στη Superleague 1, από τις οποίες έχει αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες.

Σίγουρα ο Ηρακλής θα ήθελε να επέλθει η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, έτσι ώστε να ολοκληρώσει μια κίνηση που θα δείξει σε όλους προθέσεις ανόδου.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here