Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα απο την Σουηδία αναφέρουν πως το μυαλό του Σεμπάστιαν Νανάσι δεν είναι στην ομάδα της Μάλμε και πως κοιτάζει την μεταγραφή του σε άλλο ευρωπαικό πρωτάθλημα.

Τις φήμες τις πυροδότησε η απουσία του παίκτη από τις προπονήσεις της Μάλμε καθώς επικαλέστηκε πως έχει νέα ίωση σε διάστημα λίγων ημερών καθώς είχε επικαλεστεί ξανά πως είχε ίωση! Έτσι ο προπονητής της Μάλμε, Χένρι Ρίντστρεμ, δεν θα τον έχει στην διάθεση του κόντρα στην Χαλμσταντ.

Πρόκειται για μία αξιόπιστη λύση μεσοεπιθετικά καθώς αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός μέσος ή στα άκρα και έχει χαρακτηριστεί ως «ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Μάλμε επιθετικά».

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει η Σεβίλλη και η Σεντ Ετιέν με τις δύο ομάδες να είναι οι τελευταίες που έχουν προσθέσει στην λίστα τους τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Τα σουηδικά ΜΜΕ σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση αναφέρουν: «Αυτές οι επαναλαμβανόμενες απουσίες για «ασθένειες» εγείρουν ένα σημαντικό ερώτημα. Είναι διπλωματική ασθένεια η διατήρηση του παίκτη εν αναμονή της μεταγραφής του ή είναι ιδιαίτερα πιθανό ο παίκτης να αρρωστήσει δυο φορές μέσα σε λίγες μέρες; Ακόμη πιο περίεργο όταν γνωρίζουμε ότι ο Νανάσι είχε χάσει σπάνια έναν αγώνα και ακόμη πιο σπάνια δύο σε μικρά διαστήματα. Και για να κάνει τα πράγματα χειρότερα σε αυτή την υπόθεση που φαίνεται αναμφισβήτητα πολύ περίπλοκη, ο Ρίντστρεμ είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό για τη ρεβάνς (με τον ΠΑΟΚ). Περίεργα όλα αυτά».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here