Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο πολύ δύσκολους αγώνες με αντίπαλο τη Μάλμε, πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Σουηδίας. Ο πρώτος είναι αύριο Τρίτη (6/8 20:00). Σε αυτούς φαίνεται πως έχουν άπαντες το μυαλό τους στην ομάδα, με ανθρώπους της ΠΑΕ να διαψεύδουν κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμφωνία του Κρητικού αμυντικού με την Άιντραχτ, όπως ήθελε Γερμανικό δημοσίευμα.

Όπως ξεκαθαρίζεται ο Κουλιεράκης θα παραμείνει ο βασικός στόπερ του ΠΑΟΚ τουλάχιστον για τα παιχνίδια με τη Μάλμε, αλλά και μέχρι να τελειώσουν οι υποχρεώσεις των προκριματικών αγώνων για τους Θεσσαλονικείς. Αν η Άιντραχτ που περιμένει να πουλήσει τον βασικό κεντρικό αμυντικό της στην Παρί Σεν Ζερμέν, είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι τότε, θα μπορέσει να διαπραγματευτεί την αγορά του διεθνή στόπερ.

Σύμφωνα από το γερμανικό Sky Sport, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γουίλιαν Πάτσο, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν αντί 40 εκατ. ευρώ, με την Άιντραχτ, ανεπίσημα, να έχει επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση προς την ελληνική ομάδα ύψους 11,5 εκατ. ευρώ συν 3 εκατ. ως μπόνους.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here