Ο Ατρόμητος προχωράει στις τελευταίες κινήσεις του ρόστερ του και μια από αυτές είναι και η συμφωνία, που αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή με τον Αυστριακό, Πίτερ Μίχορλ. Ο 28χρονος μέσος έχει συνδέσει την καριέρα του με την Λασκ Λιντζ, έχοντας κάνει αρκετές γεμάτες σεζόν, εκτός της τελευταίας, με πολύ υψηλά νούμερα.

Πλέον ο ίδιος δεν βρίσκεται στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν ωστόσο θα δούμε παρακάτω πόσο έχει βοηθήσει δημιουργικά τους Αυστριακούς. Συνολικά με την Λασκ ο Μίχορλ έχει 351 εμφανίσεις, έχοντας σκοράρει 40 φορές, αλλά και έχοντας μοιράσει 90 ασίστ. Το εντυπωσιακό αυτό νούμερο των τελικών πασών που μετατράπηκαν σε γκολ είναι 1 ασίστ ανά 3.9 αναμετρήσεις.

Σε αγωνιστικά λεπτά ο Μίχορλ μοίραζε 1 ασίστ ανά περίπου 350 αγωνιστικά λεπτά. Πιο χαρακτηριστικές οι σεζόν 18/19 και 19/20 που συνολικά μοίρασε 40 ασίστ σε 88 παιχνίδια, δηλαδή περίπου μια ανά δύο ενενηντάλεπτα. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακά επιτεύγματα που αν καταφέρει να ξαναβρεί ρυθμό στους Περιστεριώτες μπορεί να βοηθήσει πολύ στο δημιουργικό κομμάτι την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here