Στην αναζήτηση δύο μεσοεπιθετικών-εξτρέμ βρίσκονται οι Κρητικοί με το όνομα του Ναουέλ Λουχάν να συνδέεται με τον ΟΦΗ. Ο Αργεντίνος αριστερός εξτρέμ ανήκει στην Σαν Μιγκέλ που αγωνίζεται στην Primera Nacional της Αργεντινής (σ.σ δεύτερη κατηγορία). Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβριο επομένως ο παίκτης ήδη μπορεί να διαπραγματευτεί την επόμενη μεταγραφή του μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας ως ελεύθερος.

Ο Λουχάν εκτός από αριστερά στα εξτρέμ αγωνίζεται και δεξιά, αλλά και στη θέση “10”. Η καριέρα του είναι ολόκληρη ως τώρα σε δύο χώρες, την Αργεντινή και τη Χιλή. Η Μπελγράνο ήταν η ομάδα στην οποία μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, με τρεις δανεισμούς μέχρι να αποχωρήσει ολοκληρωτικά. Διαδοχικά μάλιστα στην Σανταμαρίνα, την Φέρο και την Σεντράλ Κόρντομπα.

Το 2021 ο Λουχάν πέρασε τα σύνορα για λογαριασμό της Ουνιβερσιντάτ Ντε Τσίλε και από εκεί δόθηκε και πάλι δανεικός. Πρώτα στην Αγκρουπεκουάριο και την Σαν Φελίπε για να μεταβεί τον Ιανουάριο του 2024 με ελεύθερη μεταγραφή στην Σαν Μιγκέλ στην οποία και ανήκει.

Τέλος η αξία του στο transfermarkt είναι στις 200χιλ. ευρώ, ενώ την περασμένη χρονιά έκανε 21 συμμετοχές σημειώνοντας 2 γκολ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here