Τι αναφέρεται σε εκτενές ρεπορτάζ αναφορικά με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Στην Ισπανία επιθυμούν την επιστροφή του Μανού Γκαρθία και συγκεκριμένα στη Χιχόν, για την οποία ο μεσοεπιθετικός του Άρη παραμένει πάντα μια επιλογή για το τρέχον καλοκαίρι.

Μάλιστα, σε πρόσφατο ρεπορτάζ ισπανικής ιστοσελίδας, ο 26χρονος σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στην ομάδα, με την οποία πέρασε πολύ όμορφες στιγμές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η xcatalunya.cat:

«Η επιστροφή στο σπίτι είναι πάντα μια θεραπευτική λύση, όταν τα πράγματα εκτός σπιτιού δεν λειτουργούν. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Μάνου Γκαρθία. Ο γεννημένος στο Οβιέδο ποδοσφαιριστής είχε μια πολύ περίπλοκη σεζόν στον Άρη Θεσσαλονίκης, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός αγωνιστικού χώρου για αρκετούς μήνες.

Μετά βίας κατάφερε να συμμετάσχει σε 16 αγώνες στην ελληνική Super League και τώρα, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τον Άρη, θα ήθελε να φύγει, να πάρει μεταγραφή ή να δοθεί δανεικός. Κάποιες πηγές εγγυώνται ότι ο ποδοσφαιριστής από το Οβιέδο θα ήταν πρόθυμος να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ ντε Χιχόν.

Οι ίδιες πηγές διαβεβαιώνουν ότι στα γραφεία στο El Molinón ήδη αξιολογούν πόσο εφικτό είναι να πάρουν την υπογραφή του. Οι προθέσεις του παίκτη είναι αρκετά εμφανείς, αλλά ο σύλλογος δεν έχει λάβει ακόμη την τελική απόφαση.

Ο Μάνου Γκαρθία είναι αυτή τη στιγμή 26 ετών και πριν τον τραυματισμό του είχε ήδη δείξει ότι είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής, ξεκινώντας από τη θέση του επιθετικού χαφ. Μετά από μερικά χρόνια στην ακαδημία νέων της Σπόρτινγκ, ο παίκτης από το Οβιέδο ολοκλήρωσε την προπονητική του περίοδο στη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ. Στη συνέχεια, οι “Πολίτες” τον δάνεισαν σε Alavés B, NAC Breda και Toulouse. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ενσωμάτωση ενός παίκτη με τέτοιο ταλέντο, ο οποίος είναι επίσης εξαιρετικά αφοσιωμένος στον σύλλογο, θα ήταν καλά νέα για το όνειρο της Σπόρτινγκ για άνοδο».

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογήθηκε την επιθυμία του να επιστρέψει σε συνέντευξή του πριν από λίγους μήνες.
«Όταν έφυγα, τους είπα ήδη ότι ελπίζω να ξανασυναντηθούμε και ότι μπορεί να επιστρέψω μια μέρα, γιατί όποιος με ξέρει, γνωρίζει πόσο μου αρέσει αυτή η φανέλα. Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω την επόμενη χρονιά στην πρώτη κατηγορία, εφόσον με θέλουν».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here