Φαίνεται πως η Ένωση δεν παρατάει την υπόθεση.

Ο Μίλσον αποτελεί ένα από τα ονόματα που αναφέρονται συχνά στο φετινό μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ένωσης, με μέσα του Ισραήλ να αναφέρουν πως η εν λόγω υπόθεση έχει συνέχεια από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Βάσει των όσων αναφέρονταν στην ιστοσελίδα «walla.co.il», «η ΑΕΚ δεν παρατά την υπόθεση Μίλσον» και εν συνεχεία γινόταν αναφορά στο «αν η ΑΕΚ θα προσφέρει κάποιο «τρελό» ποσό για να πείσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ να πει το “ναι”».

«Οι Έλληνες συνεχίζουν να φλερτάρουν με τον Ανγκολέζο εξτρέμ και σκέφτονται να στείλουν μια νέα τεράστια προσφορά. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα συμφωνήσει σε λιγότερα από 6 εκατομμύρια, οπότε τι γίνεται αν προσφέρουν περισσότερα;», αναφέρεται επίσης στο ρεπορτάζ, στο οποίο ταυτόχρονα επισημαίνεται: «Η ΑΕΚ συνεχίζει δυναμικά να φλερτάρει τον Μίλσον, παρά την επιμονή της Μακάμπι Τελ Αβίβ ότι δεν είναι προς πώληση».

«Η AΕK έχει ερευνήσει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αρκετές φορές σχετικά με αυτόν, αλλά ο στόχος της ισραηλινής ομάδας είναι να κρατήσει τον παίκτη σε μια προσπάθεια να πετύχει ένα μεγάλο επίτευγμα που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να αλλάξει τη γνώμη της Μακάμπι Τελ Αβίβ και να την κάνει να συμφωνήσει με τη συμφωνία», σημειώνεται ακόμη στο δημοσίευμα που κλείνει μία δήλωση που έκανε ο παίκτης πριν λίγες μέρες στην ίδια ιστοσελίδα.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here