Τι αναφέρεται σε δημοσίευμα από το εξωτερικό.

Η υπόθεση Αγιούμπ Ελ Κααμπί συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό της προσοχής των φίλων του Ολυμπιακού, με την απόφαση του Μαροκινού να κρίνεται κομβική για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος των παραπάνω συζητήσεων, από τη Λατινική Αμερική προκύπτουν πληροφορίες που συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με την απόκτηση ενός φορ, που ακούει στο όνομα Μιγκέλ Μπόρχα, μετά την αποχώρηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο δημοσιογράφος Χουάν Κορτές ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρίβερ Πλέιτ, σε ανάρτηση του χθες στα social media ανέφερε:

“Σύμφωνα με ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης υπάρχει πιθανότητα ο Ολυμπιακός να πάρει τον Μιγκέλ Άνχελ Μπόρχα. Από το κολομβιανό περιβάλλον του, αποκλείεται πλήρως αυτή η πιθανότητα. Συχνά είναι λόγια των εκπροσώπων των παικτών. Δουλειά τους είναι να πηγαίνουν τους ποδοσφαιριστές από το ένα μέρος του κόσμου στο άλλο, να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του πελάτη τους και όχι του συλλόγου. Ίσως ο εκπρόσωπός του δουλεύει για μία τέτοια μετακίνηση προς την Ευρώπη, αλλά προς το παρόν, δεν υπάρχει τίποτα”.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here