Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι, με την υπόθεση να μην έχει «τελειώσει» λόγω της οικονομικής διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα στην πρόταση των Κυπελλούχων Ελλάδας και των απαιτήσεων της Σπέτσια.

Νέο ρεπορτάζ από την Ιταλία τονίζει πως η οριστική απόφαση φαίνεται πως θα ληφθεί σήμερα εξηγώντας τις λεπτομέρειες για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις.

Αναλυτικά:

«Ο κύκλος τελειώνει στην υπόθεση του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι και την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Μια απόφαση αναμένεται σήμερα, ελπίζουμε θετική, από τους υπεύθυνους του αθηναϊκού κλαμπ.

Η αρχική οψιόν για τα δικαιώματα του παίκτη στον δανεισμού του Ιανουαρίου ήταν στα 3.5 εκατ. ευρώ. Φαινόταν ότι οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να φτάσουν τουλάχιστον στα 2.5 εκατ. ευρώ, όμως η τελευταία προσφορά που παρουσιάστηκε στην Σπέτσια ήταν κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Η απόσταση μεταξύ της πρότασης και των απαιτήσεων θα μπορούσε να καλυφθεί με κάποια μπόνους που θα συμπεριλαμβάνονται στην συμφωνία για τον Πολωνό γκολκίπερ».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here