Ένα Πορτογαλικό δημοσίευμα «βόμβα» εμπλέκει με τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό τον πρώην του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο 53χρονος είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Γιάννη Αλαφούζου για επόμενος προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Το δημοσίευμα της «A Bola» τονίζει πως ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών είναι στις πρώτες επιλογές του Παναθηναϊκού για τη διαδοχή του Χρήστου Κόντη. Ο Πέδρο Μάρτινς εργάζεται από τον Νοέμβριο του 2022 στην Αλ Γκαράφα, την οποία έφερε την φετινή σεζόν στην 3η θέση του πρωταθλήματος του Κατάρ. Μάλιστα όπως διαβάσατε μέσα από το transfergeeks.gr ο Πορτογάλος είχε αναδειχθεί πρόσφατα και καλύτερος προπονητής της χρονιάς στην Αραβία.

Το συμβόλαιο όμως του 53χρονου τεχνικού με το κλαμπ από το Κατάρ λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Οι ιθύνοντες της ομάδας θα κάνουν τα πάντα για να τον διατηρήσουν στον πάγκο της ομάδας με βελτιωμένες αποδοχές που όπως χαρακτηρίζονται είναι εξαιρετικά δελεαστικές. Ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος δεν είναι θετικός στο να παραμείνει εκεί κάτι που… πυροδοτεί τις φήμες για Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς εργάστηκε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι και τον Αύγστου του 2022. Στην τετραετία αυτή κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (2020, 2021, 2022) κι ένα Κύπελλο Ελλάδος (2020).

loading...

Previous articleΜυθική ανατροπή για Μπόχουμ που παρέμεινε στη Bundesliga και «κάζο» για την Φορτούνα του Τζόλη (vid)
Next articleΟ ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του τον Θυμιάνη του Πανσερραϊκού

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here