Όπως σε κάθε μουντιάλ, οι κερδισμένοι είναι περισσότεροι από τους χαμένους και το TransferGeeks σας παρουσιάζει τους παίκτες που εκτόξευσαν την αξία τους.

Από τον απίθανο Άμραμπατ μέχρι τον «δικό μας» Ζίβκοβιτς η συντακτική ομάδα του TransferGeeks σας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος των παικτών που διακρίθηκαν στη μεσοεπιθετική γραμμη.

Τοραμπί

Ο Ιρανός μεσοεπιθετικός έδειξε πως αξίζει μια ευκαιρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ήταν δραστήριος, δημιούργησε ευκαιρίες ιδιαίτερα στο παιχνίδι απέναντι στην Ουαλία που το Ιράν είχε πλήρη υπεροχή

Ζίβκοβιτς

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ στον ρόλο του δεξιου φουλ-μπακ έμοιαζε απελευθερωμένος και ξεχώρισε ανάμεσα σε μια Σερβία που κατά γενική ομολογία απογοήτευσε. Μοίρασε 2 ασσίστ, δημιουργούσε,μάρκαρε και έδωσε ελπίδα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως πρόκειται μετά την διακοπή να επιστρέψει στους παλιούς του ρυθμούς.

Κούντους

Με μεγάλη διαφορά ο ποιοτικότερος και πλέον δραστήριος ποδοσφαιριστής της Γκάνας. Υπήρχαν στιγμές που ήταν μια ομάδα μόνος του. Σκόραρε δύο φορές και έδειξε πως είναι έτοιμος για το επόμενο επίπεδο, έχοντας ήδη κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ να παλεύουν για την υπογραφή του.

Τζουντ Μπέλιγκχαμ

Ο box to box χαφ της Ντόρτμουντ συνέχισε να εντυπωσιάζει και με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας, αν και τελικά τα “τρία λιοντάρια” επέστρεψαν με κατεβασμένα κεφάλια στην πατρίδα τους. Σκόραρε, έδωσε ασσίστ, αεικίνητος ανάμεσα στις γραμμές ηγήθηκε της εθνικής Αγγλίας αν και μόλις 19 ετών. Ίσως να έπαιρνε και το βραβείο του πολυτιμότερου νέου παίκτη αν η Αγγλία δεν αποχαιρετούσε το Κατάρ τόσο νωρίς.

Σοφυάν Άμραμπατ

“Τώρα ξύπνησαν οι μεγάλες ομάδες για τον αδερφό μου” ήταν τα λόγια του Νορντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ, όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ για τον μικρό του αδερφό.Ίσως να ήταν το καλύτερο χαφ του μουντιάλ. Ειδικά στο παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία, “στραγγάλισε” μόνος του το soft κέντρο της “Φούρια Ρόχα” και έφυγε νικητής από το γήπεδο. Αρκεί να δει κανείς τα σπριντ του στα τελευταία λεπτά της παράτασης στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια “σφάζονται στην ποδιά του”.

loading...

Previous articleΆρης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για Καμάτσο
Next articleΣτην πόρτα της εξόδου από τον Αστέρα Τρίπολης ο Μεταξάς!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here