Όπως σε κάθε μουντιάλ οι κερδισμένοι είναι περισσότεροι από τους χαμένους και το TransferGeeks σας παρουσιάζει τους παίκτες που εκτόξευσαν την αξία τους.

Από τους κορυφαίους αυτού του πλανήτη, μέχρι παίκτες που έλαμψαν με τις ομάδες της Αφρικής και εκτόξευσαν την αξία τους, παρακάτω μπορείτε να δείτε το δεύτερο και τελευταίο μέρος με τους επιθετικούς που ξεχώρισαν στο μουντιάλ του Κατάρ, σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του ΤransferGeeks.

Mίτροβιτς

Το “κανόνι” της Τσάμπιονσιπ δεν πυροβολεί πλέον μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και στο μουντιάλ. Φορ παλιάς κοπής, δύσκολο να τον αντιπαθήσεις αν είσαι αγνός ποδοσφαιρικός φαν. Τρώει και καμιά πιτσούλα που και που, όπως μετά το νικητήριο γκολ του με την Πορτογαλία. Με τέτοιες εμφανίσεις του αξίζει, καθώς πέτυχε 2 γκολ σε 3 ματς στο μουντιάλ και ηγήθηκε μιας μάλλον απογοητευτικής Σερβίας.

Οσμάν Μπουκαρί

Μόνο που μας έκανε να αφήσουμε τη μπύρα στο τραπεζάκι του σαλονιού, να ανασηκωθούμε από τον καναπέ και να αναρωτηθούμε “ποιός είναι αυτός που μπήκε;” στο παιχνίδι που σκόραρε απέναντι στην Πορτογαλία, αξίζει να βρίσκεται στη λίστα. Πραγματικά, όσο αγωνίστηκε έκανε “παπάδες” και ηγήθηκε μιας ανατροπής που θα γινόταν αν στην θέση του Ινάκι Γουίλιαμς βρισκόταν ο δικός μας Μπουχαλάκης.

Κόντι Χάκπο

Τι Γκάκπο, τι Χάκπο, όλη Ευρώπη είναι στα πόδια του. Ο νεαρός Ολλανδός έδειξε σε όλο τον κόσμο τι μπορεί να κάνει, ήταν αναμφίβολα ο καλύτερος παίχτης της Ολλανδίας σκοράροντας τρία τέρματα. Δεν είναι τυχαίο που αποτελεί στόχο του Τεν Χάγκ για την ενίσχυση της Γιουνάιτεντ.

Ντιά

Ψάχναμε πολύ η αλήθεια είναι να βρούμε ποδοσφαιριστή από τη Σενεγάλη, γιατί δεν εντυπωσίασε και τόσο. Ωστόσο, και την πρόκριση πήρε, και τα γκολ που έπρεπε τα έβαλε. Και γι’ αυτό ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο Ντιά. Πάντα στη σωστή θέση, επέδειξε εξαιρετικό ένστικτο και έκανε ό,τι μπορούσε για να φανεί όσο λιγότερο γίνεται η απουσία του Μανέ.

Αλβάρεζ

Κάκιστο Μουντιάλ για τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ  και οι Αργεντίνοι πίστευαν πως ίσως γίνει “δεύτερος Ιγκουαΐν”.Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Άλβαρεζ.Ο νεαρός φορ της Σίτι έδειξε γιατί είναι ένα απ’τα πιο σημαντικά “hot prospects” της Ευρώπης.Σκόραρε τέσσερις φορές και βοήθησε την Αργεντινή να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου

Βαλένσια

Ο Βαλένσια με το «καλημέρα» του μουντιάλ έδειξε ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης του Εκουαδόρ. Ότι επικίνδυνο έκανε η ομάδα του ξεκινούσε από εκείνον και ίσως κέρδισε μία ακόμη ευκαιρία σε μεγάλο πρωτάθλημα.

Αμπουμπακάρ

Παρόμοια συζήτηση με αυτή για τον Βαλένσια μπορεί να γίνει και για τον Αμπουμπακάρ που ποτέ έως τώρα δεν πέτυχε στην Ευρώπη, αλλά στα γήπεδα του Κατάρ ήταν εντυπωσιακός στην ιστορική νίκη της ομάδας του με τη Βραζιλία και στο ματς με την Ελβετία. Ακόμη και στα 30 του, ο Καμερουνέζος ίσως πάρει μία ακόμη ευκαιρία στη γηραιά ήπειρο.

Ντόκου

Μπορεί ο Ντόκου να έπαιξε μόλις είκοσι λεπτά στο φετινό μουντιάλ, αλλά ήταν μάλλον τα είκοσι καλύτερα του Βελγίου στο Κατάρ. Ο ίδιος έβαλε «stop» στην κακή φετινή του πορεία, είχε φαντασία στο παιχνίδι του και δημιούργησε αρκετές φάσεις ώστε το Βέλγιο να σκοράρει κάποιο γκολ, για να τον σταματήσει τελικά ο… Λουκάκου.

loading...

Previous articleΟι παίκτες που αξίζουν την υπομονή μας στον 2ο γύρο της Super League
Next articleOι τέσσερις αμυντικοί που εκτόξευσαν την αξία τους στο μουντιάλ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here