Η εκπληκτική σεζόν της Χιρόνα ολοκληρώνεται με την έξοδο της ομάδας στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Έτσι οι Ισπανοί θα αρχίσουν το «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ εν όψει του καλοκαιρινού σχεδιασμού και των μεταγραφών που θα ακολουθήσουν.

Ένας από αυτούς που θα δει την πόρτα της… εξόδου, σύμφωνα με δημοσίευμα από ιστοσελίδα του Περού, είναι ο Αλεξάντερ Κάλενς. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός που φέτος αγωνίζεται στην ΑΕΚ, είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος, όπως μεταφέρει ο δημοσιογράφος της «L’Esportiu» Αρνάου Μαντρία στην περουβιανή ιστοσελίδα depor.com.

Η οψιόν αγοράς του που έχει συμφωνηθεί είναι περίπου στις 750χιλ. ευρώ, ένα ποσό αρκετά προσιτό για την «Ένωση», ωστόσο σε περίπτωση που οι Ισπανοί θελήσουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του τα δεδομένα αλλάζουν. Και αυτό γιατί είναι πιθανό να υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους για τον παίκτη και έτσι ο Κάλενς να έχει πολύ περισσότερες προτάσεις στα χέρια του ώστε να αξιολογήσει και να επιλέξει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

loading...

Previous articleΑποθέωση Μεντιλίμπαρ από τους Ισπανούς: «Το νέο είδωλο του Πειραιά»
Next articleΑνατροπή με Ντραγκόφσκι, δεν μένει ελεύθερος από τη Σπέτσια – Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here