H υπόθεση του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι συνεχίζει να απασχολεί και να βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Ενώ αυτή έδειξε να κλείνει θετικά παρουσιάστηκαν σημαντικά κολλήματα πρώτιστα μεταξύ των δύο συλλόγων.

Το «calciospezia.it» λοιπόν αναφέρθηκε εκ νέου στην συγκεκριμένη υπόθεση, τονίζοντας την οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο συλλόγων που όπως είπε μπορεί να γεφυρωθεί.

«Επιβράδυνση στην μόνιμη μετακίνηση του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό. Η προσφορά ύψος 2 εκατ. ευρώ που έχει παρουσιαστεί από την ελληνική ομάδα για τον Πολωνό τερματοφύλακα δεν πείθει εντελώς την Σπέτσια, που περιμένει περίπου 2.5 εκατ. ευρώ από τους Αθηναίου, με μια έκπτωση σχεδόν 1 εκατ. ευρώ σε σχέση με την οψιόν των 3.5 εκατ. ευρώ που συμφωνήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η διαφορά μεταξύ της προσφοράς και των απαιτήσεων μπορεί να καλυφθεί με κάποια μπόνους, εάν τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα φτάσουν συγκεκριμένους στόχους. Ένα άλλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι είναι οι προμήθειες που ζητάει ο ατζέντης του Ντραγκόφσκι: ακόμα και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ακόμα κάτι προς διαπραγμάτευση» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Φυσικά γίνεται αναφορά και στο «βαρύ» συμβόλαιο του Ντραγκόφσκι, το οποίο ζορίζει πάρα πολύ την Σπέτσια και για αυτό προσπαθεί να τον πουλήσει.

loading...

Previous article«Η ΑΕΚ πλησιάζει την απόκτηση του Κάλενς» (pic)
Next articleΟλυμπιακός: Η Μπόχουμ είναι πρώτη στην… κούρσα για Μασούρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here