Θετική κατάληξη φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση Λαμέλα για την ΑΕΚ, αφού διάφορα δημοσιεύματα και μεταξύ αυτών του έγκυρου ρεπόρτερ, Ούριελ Ιουγκτ αναφέρουν πως ο Έρικ Λαμέλα τελικά θα γίνει παίκτης της Ένωσης. Ο ίδιος είναι που αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για τον Αργεντίνο, αλλά και αυτός που πριν λίγες μέρες είχε βάλει τη μεταγραφή στον… πάγο.

Πριν από λίγο μέσω των social media όχι μόνο ισχυρίστηκε κάτι ανάλογο, αλλά έγραψε χαρακτηριστικά. «Τώρα ναι! Ο Ερικ Λαμέλα είναι παίκτης της ΑΕΚ».

Μάλιστα το θέμα συνεχίζουν και τα περισσότερα media στη χώρα του διεθνή μεσοεπιθετικού. «Ο Ερικ Λαμέλα είναι η νέα ενίσχυση για την ΑΕΚ.

Έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του ως νέος παίκτης της ομάδας. Φτάνει ελεύθερος μετά το χρόνο του στη Σεβίλλη», υπογράμμισε για παράδειγμα το VarskySports.

Πλέον όλα δείχνουν ότι ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αποδεχόμενος την πρόταση των 2.5εκ. ευρώ το χρόνο. Συνολικά ο Λαμέλα θα εισπράξει για την επόμενη τριετία ένα ποσό περίπου στα 7.5εκ. ευρώ.


Previous articleΣτην Ελσίνκι ο Αντζουλάς
Next articleΑΕΚ: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Οντουμπάτζο από τον Άρη!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here