Οι μεταγραφές που χρειάζεται η Ένωση.

Η ΑΕΚ μετά την πρόσφατη αλλαγή ιδιοκτησίας αποτελεί την ομάδα που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, με το εξωαγωνιστικό κομμάτι να βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων.

Βέβαια, η Ένωση κατέχει ένα ρόστερ ικανό για επιτυχίες στην Ελλάδα, μετά τη φετινή σεζόν που τελείωσε χωρίς τίτλο και ευρωπαϊκή διάκριση.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε ορισμένες θέσεις, στις οποιές πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου να επιστρέψει στην κατάκτηση τίτλων.

Η πρώτη ενίσχυση αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, καθώς εκεί υπάρχουν ο Πήλιος και ο Χατζισαφί, με το συμβόλαιο του Ιρανού να ολοκληρώνεται το τρέχον καλοκαίρι.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για το άλλο αμυντικό άκρο, με τους Ρότα και Σιντιμπέ να δείχνουν καλό πρόσωπο, όμως η ΑΕΚ έχει πληρώσει την επιπολαιότητα τους ορισμένες στιγμές και είναι πιθανό ο Ματίας Αλμέιδα να ζητήσει μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση.

Η άλλη κίνηση έχει να κάνει με τη θέση του τερματοφύλακα, οπού η ΑΕΚ έχει ήδη παρουσιάσει την πρόθεση της να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη θέση, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, επιθυμώντας να βελτιώσει το δίδυμο Αθανασιάδη-Στάνκοβιτς.

loading...

Previous article«Υπάρχει προφορική συμφωνία Μαντί Καμαρά-ΠΑΟΚ» (pic)
Next articleΣενάριο για «βόμβα» του Παναθηναϊκού με Αλέξις Σάντσεζ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here