Ο ΟΦΗ όπως έγινε γνωστό από το πρωί της Παρασκευής (23/8) προχώρησε στη συμφωνία για μεταγραφή του Φίλιπ Μπαΐνοβιτς από την Σπάρτακ Τρνάβα. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν θα μείνει ελεύθερος ή θα υπάρξει πώληση, ωστόσο το δεδομένο είναι πως ο Σέρβος μέσος θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί κυρίως στο Σερβικό πρωτάθλημα ξεκινώντας την καριέρα του από την Ραντ Βελιγραδίου. Ακολούθησαν δανεισμοί μέχρι και τον Αύγουστο του 2017 που τον απέκτησε ως ελεύθερο ο Ερυθρός Αστέρας. Με την Ραντ συνολικά αγωνίστηκε σε 62 παιχνίδια, με 2 γκολ και 4 ασίστ. Στους «ερυθρόλευκους» δεν κατάφερε να αγωνιστεί παρά μόνο 2 φορές και αποχώρησε ξανά ως δανεικός στην Ραντ και έπειτα ως ελεύθερος.

Τον Ιούλιο του 2019 τον απέκτησε ως ελεύθερο η Πολωνική Γκόρνικ με την οποία πέρασε και ένα δανεισμό στην Σερβική Ράντνικ πραγματοποιώντας συνολικά 41 συμμετοχές και 2 ασίστ μέχρι και τον χειμώνα του 2022. Τότε βρέθηκε στη Σλοβακία για ενάμιση χρόνο στην Τρέντσιν και ένα στην Σπάρτακ Τρνάβα.

Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 6 γκολ και 2 ασίστ σε 39 συμμετοχές. Κυρίως αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, αλλά έχει παίξει αρκετές φορές και ως κεντρικό. Έχει φτάσει να είναι και διεθνής με την Σερβία Κ21, ενώ τη δεδομένη στιγμή η αξία του στο transfermarkt είναι στις 350χιλ. ευρώ.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here