Ο Ατρόμητος που έχει προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της 13ης της μεταγραφής, με τον Πίτερ Μίχορλ να αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να αποτελέσει και επίσημα παίκτη των Περιστεριωτών. Πρόκειται για 28χρονο χαφ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Λασκ Λιντζ.

Ο Μίχορλ ξεκίνησε από πολύ μικρός από τα τμήματα ακαδημιών της Αούστρια Βιέννης, με συμμετοχές σε όλες τις μικρές ηλικιακά ομάδες, μέχρι και την β’ ομάδα των Αυστριακών. Το 2014 δόθηκε για ένα χρόνο δανεικός στη Λασκ Λιντζ και εκεί ήταν που… έδεσε την καριέρα του με το σύλλογο. Την αμέσως επόμενη χρονιά τον απέκτησε με μόνιμη μεταγραφή και έκτοτε ο Μίχορλ έγραψε ιστορία με τα χρώματα της ομάδας.

Συνολικά πραγματοποίησε 351 συμμετοχές, με 40 γκολ και 90 ασίστ. Η θέση του είναι κυρίως στο «8», αλλά και στο «6» έχει αγωνιστεί τριψήφιο αριθμό αγώνων. Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του είναι οι ασίστ, άλλωστε με την Λασκ μετράει 1 ανά λιγότερο από 4 παιχνίδια, αν μη τι άλλο εντυπωσιακό νούμερο.

Όσον αφορά την εθνική ομάδα, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές ηλικιακά ομάδες, ενώ δεν έχει αξία στο transfermarkt, αφού η καριέρα του βρίσκεται σε… ελεύθερη πτώση το τελευταίο έτος και έφτασε μάλιστα να αγωνίζεται με την β’ ομάδα των Αυστριακών.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here