Ο Βούλγαρος Ντάνιελ Ναούμοφ βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ, αφού οι Κρητικοί έχουν βάλει στον… πάγο τον Νόαμ Μπάουμαν ο οποίος έχει υποπέσει σε συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα. Ο 26χρονος την τελευταία πενταετία αγωνιζόταν στην Τσσκα Σόφιας 1948 και πλέον έχει μείνει ελεύθερος.

Η καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Τσσκα Σόφιας και μεταπήδησε σε αυτές της Λουντογκόρετς. Ακολούθησε σημαντική πορεία εκεί, με την U19 και κυρίως την δεύτερη ομάδα. Ωστόσο κατάφερε να κάνει και 3 παιχνίδια με την ανδρική ομάδα, ενώ κατά την παραμονή του στην ομάδα δόθηκε δανεικός και στην Βερέια.

Το 2019 ο Ναοούμοφ πέρασε ως ελεύθερος στην Τσσκα 1948 και εκεί πήρε στα 21 του ρόλο βασικού και έκτοτε διατηρεί μια συνεχόμενη άνοδο στην καριέρα του. Συνολικά σε αυτή την πενταετία αγωνίστηκε σε 140 παιχνίδια, με 54 Clean Sheets. Μάλιστα είναι και διεθνής με την εθνική Βουλγαρίας με 10 παιχνίδια και 3 Clean Sheets από το 2021 που έχει κάνει το ντεμπούτο του, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται μέσα στις κλήσεις το 2024.

Τέλος η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 2εκατ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here