Νωρίτερα έγινε γνωστό μέσω ρεπορτάζ που προέρχεται από τη Νότια Αφρική πως ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Λούκας Ριμπέιρο. Μάλιστα όπως τονίστηκε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα οι Πειραιώτες δεν παίζουν… μόνοι τους για τον 25χρονο.

Ο Λούκας Ριμπέιρο είναι γέννημα-θρέμα Βραζιλιάνος που έχει μακρά θητεία στην Ευρώπη και από το προηγούμενο καλοκαίρι αγωνίζεται στη Ν. Αφρική με τη φανέλα της Μαμελόντι Σαντάουνς. Είναι επιθετικός, αλλά σύμφωνα και με το transfermarkt αγωνίζεται με μεγάλη ευχέρεια και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από ακαδημίες στη Βραζιλία, γρήγορα όμως βρέθηκε στην Ευρώπη για λογαριασμό της β’ ομάδας της Βαλενσιέν και μέχρι την ανδρική. Έπειτα βρέθηκε στο Βέλγιο και την Βίρτον για να ακολουθήσει η αγορά το 2020 από την Σαρλερουά. Από εκεί πήγε διαδοχικά δανεικός, πρώτα στην Μόλενμπεεκ, έπειτα στην Μουσκρόν και τέλος στην Μπέβερεν.

Τελευταίος του… σταθμός η Μαμελόντι με την οποία έχει πραγματοποιήσει γεμάτη χρονιά με 35 συμμετοχές, 16 γκολ και 8 ασίστ. Η αξία του είναι στα 1.2 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028 με τη Μαμελόντι.

Δείτε highlights από την καριέρα του:
loading...

Previous article«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Λούκας Ριμπέιρο» 
Next articleΤο «θέλω» της ΑΕΚ για Οντουμπάτζο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here