Δείτε τι είχε πετύχει ο Ισπανός.

Ο Άρης έχει φέρει ήδη τον Χουάνκαρ στη Θεσσαλονίκη και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του από τους «κιτρινόμαυρους», που προσθέτουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη που έχει σημαντική γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος, από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, εκτός από τις εγχώριες αναμετρήσεις, ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας είχε πραγματοποιήσει μια εξαιρετική επίδοση σε αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2023 ο Παναθηναϊκός είχε βρει στον δρόμο του την Ντνίπρο, στον 2ο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» έθεσαν τις βάσεις για τη μετέπειτα πρόκριση από τον πρώτο αγώνα, παίρνοντας τη νίκη με 1-3, σε μια μοναδική παράσταση του Χουάνκαρ, που κατέγραψε και τις τρεις ασίστ για την ομάδα του!

Αρχικά έδωσε την μπάλα στους Σπόραρ και Τζούρισιτς για τα δύο πρώτα τέρματα, ενώ κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Φώτης Ιωαννίδης, για το τρίτο τέρμα του Παναθηναϊκού.

Κάπως έτσι, ο Ισπανός κατέγραψε μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας του, ολοκληρώνοντας αυτό το… ιδιαίτερο χατ-τρικ.

Δείτε τα highlights εκείνης της συνάντησης:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here