Τη δεύτερη μεταγραφή του και αυτή στη θέση των εξτρέμ, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος Λεβαδειακός στην επιστροφή του στη Super League, μετά τον Κέβιν Γιοκέ. Ο λόγος για τον Φαμπρίτσιο Πεντρόσο.

Ο Αργεντινός εξτρέμ αγωνίζεται από το 2022 στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΛ, με την οποία μετρά συνολικά 18 γκολ και 15 ασίστ σε 57 συμμετοχές. Φέτος ήταν από τους πρώτους σκόρερ και καλύτερους παίκτες της Super League 2 πετυχαίνοντας 11 γκολ και 2 ασίστ σε 30 παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2012 από την Σαν Λορέντσο και έχει περάσει από τις Αλμάγκρο, Κρουσέρο, Ατλάντα και την Βολιβιανή Δε Στρόνγκεστ. Έπειτα βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ και πλέον θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Super League για λογαριασμό των Βοιωτών. Κυρίως ο Πεντρόσο αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ αλλά μπορεί να παίξει και ως δεξί εξτρέμ αλλά και κεντρικός επιθετικός αν χρειαστεί.

Είναι 31 ετών και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, οπότε ο Λεβαδειακός τον αποκτά ως ελεύθερο. Τέλος η αξία του στο transfermarkt είναι στις 250 χιλ. ευρώ.

Δείτε ορισμένα από τα γκολ που έχει πετύχει με την ΑΕΛ:

loading...

Previous articleΤριάρα της Φορτούνα με «λαμπρό» Τζόλη που την οδηγεί στην Bundesliga (vid)
Next articleΑΕΚ Λάρνακας: Ανανέωσε για 1 χρόνο ο Μπρούνο Γκάμα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here