Είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν χρειάζονται πολλές… συστάσεις. Ο λόγος για τον Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, τον οποίο Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα συνέδεσαν με τον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν η περίπτωση του δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει στο «κάδρο» όσο στο ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδας, βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης. Ωστόσο το προφίλ του αξίζει ανάλυσης, αφού πρόκειται για έναν λατίνο «killer». Ο Μπαρμπόσα ξεκίνησε την καριέρα του από την Σάντος και το 2016 πήρε μεταγραφή έναντι 30εκ. ευρώ στην Ίντερ.

Ο Βραζιλιάνος δόθηκε δανεικός στην Μπενφίκα, στην Σάντος, στην Φλαμένγκο και το 2020 πωλήθηκε στους Βραζιλιάνους στους οποίους δόθηκε και τελευταία δανεικός, έναντι 17.5εκ. ευρώ. Ο Μπαρμπόσα ακόμη πέρασε από όλες τις μικρές Εθνικές της Βραζιλίας φτάνοντας και στην ανδρική με 18 συμμετοχές και 5 γκολ.

Ακόμη ο 27χρονος εκτός από σέντερ φορ, αγωνίζεται και ως δεύτερος επιθετικός, αλλά και ως δεξί εξτρέμ. Ως τώρα στη Φλαμένγκο μετρά 145 γκολ και 39 ασίστ σε 274 παιχνίδια. Τέλος η αξία του στο transfermarkt είναι στα 8εκ ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του από την 1η Ιουλίου μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο, αφού ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2024.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous article«Αυτά τα χρήματα ζητάει για Ποντένσε η Γουλβς από τον Ολυμπιακό – Στο “παιχνίδι” και η Φενέρμπαχτσε» (pic)
Next articleEuro 2024 – Ρουμανία: Ισοπαλία και πρόκριση με σκόρερ τον βασικό μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here