Ο Ατρόμητος συνεχίζοντας τον μεταγραφικό του σχεδιασμό προχωρά σε μια σημαντική προσθήκη αυτή του Αλεξέι Κοσέλεφ. Ο υψηλόσωμος Μολδαβός τερματοφύλακας βρίσκεται στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2023 και έχει κάνει ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις με τη Λαμία.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και τυπικά στο τέλος του Ιουνίου και ο Κοσέλεφ δεν θα συνεχίσει εκεί. Αντιθέτως θα… κατηφορίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρομήτου, αποτελώντας τον ένα σίγουρο από τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας. Ο 30χρονος έχει αγωνιστεί αρκετά στη Μολδαβία με τις φανέλες των Ντάτσια Μπουϊουκάνι, Γκαγκούζια Κόμρατ, Σφίντουλ Γκεόργκιε, FC Σαχάν, FC Τιρασπόλ αλλά και Σέριφ Τίρασπολ.

Ενώ έχει περάσει και για ένα διάστημα και από την Κουμπάν (Ρωσία), την Πολιτέκνικα Ιάσι (Ρουμανία), την Φορτούνα Σιτάρντ (Ολλανδία) και την Γιούμπιλο Ιβάτα (Ιαπωνία), πριν καταλήξει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας. Φέτος αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια, με μόλις 4 Clean Sheets, ενώ συνολικά έχει παίξει σε 38 με 6 ανέπαφες εστίες.

Τέλος είναι διεθνής με την Εθνική Μολδαβίας, μετρώντας 26 παιχνίδια και η αξία του τη δεδομένη στιγμή στο transfermarkt είναι στα 450 χιλιάδες ευρώ.

loading...

Previous articleΠαναθηναϊκός: Ο Ντιέγκο Αλόνσο & το 14% νικών της παρουσίας του στη Σεβίλλη
Next article«Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε συζητήσεις για να πάρει τον Άλκμβιστ» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here