Η ΑΕΚ από το απόγευμα της Δευτέρας (2/7) συνδέθηκε με τον έμπειρο αριστερό μπακ που ανήκει στην Οσασούνα. Ο Κολομβιανός την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Βιγιαρεάλ ως δανεικός από την ομάδα της Παμπλόνας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Ο Μοχίκα ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Κάλι ενώ το 2013 πήρε μεταγραφή στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Στα πέντε χρόνια που παρέμεινε στην ομάδα δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Ακολούθησαν συνεχόμενοι δανεισμοί στην Ντεπορτίβο Κάλι, την Βαγιαδολίδ και τη Χιρόνα για δύο σεζόν. Η τελευταία τον αγόρασε έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ στην οποία έμεινε ως το 2021.

Εκεί κατάφερε να έχει πιο σταθερό ρόλο κάνοντας 79 συμμετοχές, ωστόσο και πάλι πέρασε διαδοχικούς δανεισμούς. Πρώτα στην Αταλάντα και έπειτα στην Έλτσε, στην οποία είχε βασικό ρόλο με 37 συμμετοχές. Ένα χρόνο αργότερα η Βιγιαρεάλ τον απέκτησε έναντι 5.5 εκατ. ευρώ με τον τελευταίο δανεισμό του να είναι στην Οσασούνα την περασμένη σεζόν.

Με την ομάδα της Παμπλόνας είχε 32 συμμετοχές και 3 ασίστ ενώ είναι και διεθνής με 28 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική Κολομβίας. Ο Μοχίκα παίζει με την ίδια ευκολία σε όλη την πλευρά ενώ η αξία του στο transfermarkt είναι στα 2.2 εκατ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΠαναθηναϊκός: Πέδρο Ρεμπότσο ο «εκλεκτός» μετά το… ναυάγιο με Γιαννούλη
Next articleΑυτός είναι ο Ρεμπότσο που πλησιάζει στον Παναθηναϊκό (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here