Αντίθετα είναι τα ρεπορτάζ που έρχονται από την Ιταλία σε σχέση και με όσα υποστήριξε η ΑΕΚ πρόσφατα για την υπόθεση του Χοακίν Κορέα. Αν και το όνομα του Αργεντίνου φαίνεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ένωσης η ΠΑΕ είχε διαψεύσει οποιαδήποτε προσφορά προς την Ίντερ για τον παίκτη.

Όσον αφορά τους Ιταλούς υπάρχουν δημοσιεύματα που τονίζουν πως το πρότζεκτ της ΑΕΚ δεν έπεισε τον Κορέα και γι’ αυτό απέρριψε την πρόταση, ενώ άλλα, όπως και το τελευταίο της Gazzetta dello Sport, ότι η Ένωση αλλά και η Ρίβερ Πλέιτ έχουν κάνει τις καλύτερες προσφορές.

Έτσι δημιουργείται αυτό το… μπέρδεμα αναφορικά με το στάδιο που βρίσκονται και αν τελικά υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΑΕΚ και του Χοακίν Κορέα. Το δεδομένο που τονίζεται και από τους Ιταλούς είναι πως η Ίντερ θέλει να πουλήσει τον 29χρονο εξτρέμ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το προβάδισμα ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους έχουν η ΑΕΚ και η Ρίβερ Πλέιτ που κοντράρονται για την υπογραφή του. Ο Κορέα δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο της Ίντερ και πάνω απ’ όλους τους μνηστήρες του που τον θέλουν είναι οι δύο σύλλογοι», υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ.


Previous articleΠΑΟΚ: Εκτός από Τσαλόφ πάει και για Τισουνταλί – Σε διαπραγματεύσεις με την Γάνδη και τον παίκτη (pic)
Next articleΤα «θέλω» της Γάνδης για Τισουνταλί και το συμβόλαιο που προτείνει ο ΠΑΟΚ στον παίκτη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here