Ολυμπιακός και ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (15/5 20:00) θα τεθούν αντιμέτωποι στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει τον φετινό πρωταθλητή ή παρατείνει την αγωνία για την τελευταία αγωνιστική της Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φαίνεται πως καταλήγει προς τους 11 που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι, ωστόσο τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει λίγο πριν την σέντρα.

Με σημαντικές απουσίες όπως τους Ορτέγα, Ρίτσαρντς, Ρέτσο, Ιμπόρα, Ναβάρο και Μασούρα, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζολάκης, στα δεξιά ο Ρόντινει, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κάρμο και Βέζο και αριστερά ο Κίνι.

Η τριάδα στα χαφ με την απουσία του Ιμπόρα θα είναι η αναμενόμενη, με τους Όρτα, Τσικίνιο και Έσε, ενώ η επιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Κααμπί.

Πιθανότητες να δουν ενδεκάδα έχουν ο Άμπι ή ο Ντόι στη θέση του Βέζο και ο Αποστολόπουλος στη θέση του Κίνι, ωστόσο αυτές οι αλλαγές μοιάζουν να έχουν λιγότερες πιθανότητες.

Αναλυτικά η αποστολή που θα έχει μαζί του ο Μεντιλίμπαρ: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Άμπι, Αποστολόπουλος, Ντόι, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ζέλσον Μάρτινς, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς.

loading...

Previous article«Η Νάπολι έχει βάλει στο… μάτι τον ταλαντούχο Μουζακίτη» (pic)
Next articleΟΦΗ: Νέος επικεφαλής σκάουτινγκ με… άρωμα Premier League

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here