Ο Στράτος Σβάρνας διανύει μια εξαιρετική σεζόν στην Πολωνία και η Ρακόφ ενεργοποίησε το δικαίωμα αγοράς του, κάτι που σημαίνει πως μπήκε ζεστό χρήμα στα ταμεία της ΑΕΚ (σε μία ακόμη περίπτωση, όπως και εκείνη του Μισλέν)

Ο τεχνικός διευθυντής της Πολωνικής ομάδας, Μπάρτοσζ Μπάρνασ, μίλησε για το παρασκήνιο της μεταγραφής του Στράτου Σβάρνα, τον τρόπο με τον οποίο “έκλεισε” το ντιλ του δανεισμού του καθώς και την ικανοποίηση των ανθρώπων της Ρακόφ για την επιλογή τους

” Συγκεκριμένα, μέσω του Transferroom (σ.σ. πλατφόρμα που βοηθά την επικοινωνία μεταξύ ατζέντηδων και ομάδων για μεταγραφές) που επεκτείνεται αυτό τον καιρό και συμπεριλαμβάνεται σε πολλά deals, μπορέσαμε και ήρθαμε σε επαφή με τον ατζέντη του Στράτου. Τον ποδοσφαιριστή τον θέλαμε από την αρχή πάρα πολύ και μόλις έγινε διαθέσιμος κινηθήκαμε για την απόκτηση του. Ο Στράτος βρίσκεται τώρα στην ομάδα μας και τα πάει περίφημα, μπορώ να πω πως το Transferroom μας βοήθησε να πραγματοποιήσουμε την συμφωνία. Φτάσαμε σε συμφωνία, ενδιαφερόταν για το πρότζεκτ μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεται στην ομάδα μας.”

Να θυμίσουμε πως το κόστος της μεταγραφής Σβάρνα αγγίζει τις 950 χιλιάδες ευρώ, με την Ρακόφ να δίνει 200 χιλιάδες στην ΑΕΚ για τον δανεισμό και 750 χιλιάδες για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

loading...

Previous articleΚι όμως: Άνθρωπος της ΑΕΚ «έπεισε» την Ρίβερ να ασχοληθεί με τον Πινέδα
Next articleΕνδιαφέρον και από La Liga για Πινέδα!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here