Οι «κιτρινόμαυροι» βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη γραμμή του κέντρου, οπού διαθέτουν αρκετά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Άρης έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον του στη σεζόν, καθώς μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές το κακό κλήμα του καλοκαιριού μετατράπηκε σε κάτι αντίθετο.

Η πρεμιέρα του Άρη στον Ατρόμητο δεν ήταν η ιδανική, όμως το σύνολο του Άκη Μάντζιου παρουσίασε μια στιβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε κοντά στο τρίποντο, μέχρι να κάνει το λάθος ο Κούεστα και να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα ο Ουάρντα.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου στις Σέρρες παρουσιάστηκε μια πολύ καλή εκδοχή του Άρη, δείγμα του τι δυνατότητες εξέλιξης έχει αυτή η ομάδα μέσα στη σεζόν.

Σε αυτό συνέβαλλαν σε τεράστιο βαθμό οι τρεις ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν ως βασικοί στον χώρο του κέντρου, οπού έχει πραγματοποιηθεί μια σημαντική επένδυση για τους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, η τριάδα Μανού Γκαρθία, Μόντσου και Σιφουέντες έχει αθροιστική χρηματιστηριακή αξία στα 14.5 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που αναδεικνύει σε κάποιον βαθμό την ποιότητα της τριάδας.

Θεωρείται δεδομένο πως οι «κιτρινόμαυροι» στηρίζουν πολλά πράγματα στους εν λόγω ποδοσφαιριστές και η καλή τους απόδοση μπορεί να αποτελέσει κινητήριος μοχλός για ολόκληρη την εικόνα του συνόλου στο χορτάρι.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here