Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει το πλάνο ενίσχυσης του και μια από τις πρώτες του μεταγραφές θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Το συμβόλαιο του 26χρονου ολοκληρώνεται και τυπικά στα τέλη Ιουνίου με την ομάδα του Αγρινίου, ωστόσο ο Κατερινιώτης αμυντικός έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο.

Ο Χατζηθεοδωρίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Άρσεναλ, ακολούθησε μεταγραφή στην Μπρέντφορντ, ενώ πέρασε και ένα διάστημα δανεικός στην Τσέλτεναμ. Το 2018 τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2022. Έπειτα βρέθηκε στο Αγρίνιο για λογαριασμό του Παναιτωλικού και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Αν και η βασική του θέση είναι του αριστερού μπακ, έχει παίξει αρκετά τόσο ως αριστερό χαφ, όσο και ως αριστερό εξτρέμ. Επίσης ο 26χρονος έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και ως αμυντικό χαφ. Σημαντικό συν είναι και η εμπειρία του στην κατηγορία, αφού μετρά σχεδόν 100 συμμετοχές, πιο συγκεκριμένα 98, με 5 γκολ και 3 ασίστ.

Τέλος η αξία του τη δεδομένη στιγμή στο transfermarkt είναι στις 350χιλ. ευρώ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΛεβαδειακός: Δικός του ο Γκαραβέλης
Next article«Η Τράμπζονσπορ έκανε πρόταση 3 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ για Μουκουντί» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here