Οι Περιστεριώτες συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τις μεταγραφικές τους κινήσεις και όπως όλα δείχνουν ο Τόμας Φαν Βέερτ θα αποτελέσει τις επόμενες ημέρες παίκτη του Ατρομήτου. Η πορεία του τα τελευταία χρόνια δεν είναι άγνωστη αφού από το 2021 βρίσκεται στην Ελλάδα, ωστόσο ένα… refresh έχει τη δική του αξία.

Ο 33χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολλανδική Ντεν Μπος και το 2014 βρέθηκε στην Εξέλσιορ. Μέχρι το 2016 παρέμεινε εκεί για να μεταπηδήσει στην Γκρόνιγκεν ως το 2018. Έπειτα άλλαξε χώρα για 3 χρόνια για να αγωνιστεί στη Δανία με τη φανέλα της Άαλμποργκ και από το ’21 βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου. Τελευταία του ομάδα από το καλοκαίρι του 2022 ήταν η ΑΕΚ στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια και πανηγύρισε το πρωτάθλημα του 2023.

Πλέον το συμβόλαιο του με την «Ένωση» ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου και όπως φαίνεται θα παραμείνει στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρομήτου. Φέτος αγωνίστηκε μόλις σε 7 αναμετρήσεις έχοντας ένα γκολ, ενώ η αξία του στο transfermarkt είναι στις 300χιλ. ευρώ.

loading...

Previous articleΜοίρασε ασίστ στη νίκη-ανόδου της Εσπανιόλ ο Μπρέθγουεϊτ, βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ (vid)
Next articleΚόστα Ρίκα: Σκόρερ στην ευρεία νίκη (0-3) της εθνικής του ο Ζαμόρα του Άρη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here