Ο Ολυμπιακός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και ένα όνομα φαίνεται να έχει πάρει το προβάδισμα για τη θέση του «6». Πρόκειται για τον Μάρκο Στάμενιτς που ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα έχοντας ενεργό συμβόλαιο ως το 2027.

Ο Νεοζηλανδός 22χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από το πρωτάθλημα της Αυστραλίας, τους Γουέστερν Σάμπερμπς και την Τιμ Ουέλινγκτον. Η Κοπεγχάγη του άνοιξε την… πόρτα στην Ευρώπη και από την Κ19 πήγε δανεικός στην Κόγκε και επέστρεψε το 2022. Από εκεί και έπειτα αγωνίστηκε μια σεζόν και τον Ιούλιο του 2023 πήρε μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα όπου αγωνίστηκε για όλη τη σεζόν.

Πριν μερικές μέρες ο νεαρός αμυντικός χαφ φαινόταν πως θα πάρει μεταγραφή στην Κόβεντρι, ωστόσο σύμφωνα και με τον πρόεδρο των Σέρβων ο Στάμενιτς δεν ήθελε να αγωνιστεί στην Championship. Η αξία του στο transfermarkt είναι 5εκ. ευρώ, ενώ η φημολογούμενη συμφωνία των Πειραιωτών με τον Ερυθρό Αστέρα εκτιμάται πως είναι στα 5.5 εκ. ευρώ.

Ο Στάμενιτς είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του με 15 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο 22χρονος είχε 2 γκολ και 1 ασίστ σε 35 παιχνίδια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Tέλος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αμυντικός, όσο και ως κεντρικός χαφ.

Δείτε highlights από την καριέρα του Στάμενιτς:

loading...

Previous articleA Bola: «Θα επανέλθει η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη με πρόταση πάνω από 18 εκατ. ευρώ» (pic)
Next article«Συμφώνησε με Ιωαννίδη η Μπολόνια – Αυτά είναι τα “θέλω” του Παναθηναϊκού!» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here