Η Athens Kallithea προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη με την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός μετά το πέρασμα του από ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης και την παρουσία του στην Σαλερνιτάνα επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό των νεοφώτιστων.

Η καριέρα του Πασαλίδη ξεκίνησε από τον Αιγινιακό, για να πάρει το 2017 μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί το 2021 μεταγράφηκε στον ΟΦΗ απ’ όπου τον περασμένο χειμώνα πήρε μεταγραφή στην Σαλερνιτάνα. Με τους Ιταλούς υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο παρά τις 8 συμμετοχές του στην Serie A, αυτό φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί πρόωρα το φετινό καλοκαίρι.

Ο Θεσσαλονικιός κεντρικός αμυντικός πλέον θα μείνει ελεύθερος και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αυξάνοντας τον αριθμό των 138 συμμετοχών που έχει στην Super League, ενώ μαζί με τις υπόλοιπες (Κυπέλλου και Ευρώπης) η παρουσία του στη χώρα μας φτάνει τις 160 παρουσίες. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πασαλίδης είχε συνολικά 21 συμμετοχές, 13 εξ αυτών στον ΟΦΗ το πρώτο μισό και οι 8 στο δεύτερο μισό.

Τέλος η αξία του στο transfermarkt είναι στις 500χιλ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous article«Καρφιά» Μπρέιθγουεϊτ για Εσπανιόλ: «Ασεβής η προσφορά της Εσπανιόλ, δεν ξέρω αν με εμπιστεύονται»
Next articleΔύσκολη η παραμονή του Αλεξανδρόπουλου, παρά τα ερωτηματικά για Όρτα και Ιμπόρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here