Η ΑΕΚ ψάχνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα με την απόκτηση του Παπέ Αμπού Σισέ ενός παίκτη που είναι γνωστός στον ελληνικό πρωτάθλημα αφού έχει βρεθεί για 3μιση χρόνια στον Ολυμπιακό. Ο Σενεγαλέζος στόπερ ανήκει στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και αναμένεται να αποχωρήσει ελεύθερος.

Ο Σισέ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γαλλία και την Αζαξιό, ενώ το καλοκαίρι του 2017 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το 2021 ακολούθησε δανεισμός στη Σεντ Ετιέν και από το καλοκαίρι του 2023, ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ βρέθηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Άδανα.

Συνολικά δεν κατάφερε να καθιερωθεί έχοντας μόλις 13 συμμετοχές την περασμένη χρονιά και σε συνδυασμό με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που υπήρξαν στον Τουρκικό σύλλογο τον έκαναν να… ψαχτεί για αλλού. Ο Σισέ είναι και διεθνής, αν και ανενεργός τελευταία, με 16 συμμετοχές και 1 γκολ με την Σενεγάλη.

Γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα αφού με τον Ολυμπιακό κατάφερε να αγωνιστεί σε 151 παιχνίδια, με 17 γκολ και 2 ασίστ. Τέλος η αξία του στο transfermarkt τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στα 1.8εκ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΑΕΚ: Tα δεδομένα στην υπόθεση του «κλεισμένου» Μπρινιόλι
Next article«Πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε ο Ελ Κααμπί» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here