Ο Νο1 στόχος για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ είναι ο Μπρούνο Πέτκοβιτς με τον 29χρονο επιθετικό να έχει ενεργό συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Μάλιστα ο ίδιος παρουσιάζει… τάσεις φυγής και η συμμετοχή στο Euro με την Εθνική ομάδα της χώρας του είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαφημιστεί.

Ο Πέτκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και από το 2012 βρέθηκε στην Ιταλία. Εκεί παρέμεινε ως το 2016 στην Κατάνια χωρίς όμως να έχει συμμετοχή στην ομάδα, αλλά με διαδοχικούς δανεισμούς. Βαρέζε, Ρετζιάνα, Βίρτους Εντέλα και Τράπανι.

Η τελευταία μάλιστα τον απέκτησε έναντι 600χιλ. ευρώ και μόλις έξι μήνες αργότερα η Μπολόνια δαπάνησε 1.3εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Έπειτα για ένα χρόνο παρέμεινε εκεί και τον Γενάρη του 2018 πήγε δανεικός στην Βερόνα. Το καλοκαίρι του 2018 πέρασε για έναν εξάμηνο δανεισμό και από την Ζάγκρεμπ πριν τον αγοράσει δίνοντας 1 εκ. ευρώ στους Ιταλούς.

Ο Πέτκοβιτς είναι διεθνής με την Κροατία έχοντας 11 γκολ σε 39 εμφανίσεις, ενώ με την Ζάγκρεμπ έχει αγωνιστεί σε 253 αγώνες με 82 γκολ και 57 ασίστ. Τέλος η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 5 εκ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΑυτός είναι ο Κέιντι Μπάρε που αρέσει στον Άρη (vids)
Next articleΠαναθηναϊκός: «Το… κόλλημα για Ντραγκόφσκι είναι στην αμοιβή του ατζέντη, όχι με τη Σπέτσια»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here