Ο Ολυμπιακός που ψάχνεται για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Λιάνκο που ανήκει στη Σαουθάμπτον όμως μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως δανεικός στην Αλ Γκαράφα.

Ο 27χρονος στα ξεκινήματα της καριέρας του βρέθηκε στις Μποταφόγκο και Σάο Πάολο για να πάρει μεταγραφή το 2017 στην Τορίνο. Στην ομάδα έμεινε μέχρι το 2021, έχοντας και ένα εξάμηνο στην Μπολόνια και το καλοκαίρι του ’21 η Σαουθάμπτον δαπάνησε 7.5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στο Κατάρ και την Αλ Γκαράφα που είναι και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του. Πρόκειται για ένα υψηλόσωμο στόπερ που έχει περάσει από τις μικρές Εθνικές αρχικά της Σερβίας και έπειτα της Βραζιλίας αν και έχει πάρει Σέρβικο διαβατήριο.

Στα θετικά ότι έχει διετή εμπειρία και από Premier League με την Σαουθάμπτον. Από την άλλη έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο και επομένως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει και τον Αγγλικό σύλλογο. Τέλος η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 3εκ. ευρώ.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous articleΦαμπρίτσιο Ρομάνο: «Πρόταση 4.5εκ. ευρώ της ΑΕΚ για Μπαρέιρο» (pic)
Next articleΤο προφίλ του Άνταμ Μπαρέιρο που είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here