Η κανονική διάρκεια μόλις τελείωσε και ο Δικέφαλος είναι εντός των στόχων του,όμως οι προετοιμασίες της επόμενης σεζόν έχουν ήδη αρχίσει. Όπως διαβάσατε σήμερα στο σαιτ μας, ο ΠΑΟΚ ήδη έχει αποφασίσει τι θα κάνει με Ντάντας και Ολιβέιρα. Οι επόμενοι που λήγουν τα συμβόλαια τους είναι οι Ελ Καντουρί και Τόμας με τον ΠΑΟΚ να έχει το πάνω χέρι στην περίπτωση τους.

Ο Ελ Καντουρί όταν είναι υγιής δίνει πολύτιμες λύσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά είναι πολύ επιρρεπής σε τραυματισμούς. Ο Μαροκινός είναι μια εξαετία στο δικέφαλο και σημαίνει πολλά για την ομάδα, ειδικά αυτή τη περίοδο του rebuilding, καθώς πρέπει να υπάρχουν σταθερές και μέντορες για τους νεότερους, με τον Ελ Καντουρί να είναι και ένας εκ των αρχηγών. Ο χαφ του ΠΑΟΚ είχε στο συμβόλαιο του ρήτρα ανανέωσης ενός χρόνου με συγκεκριμένες συμμετοχές τις οποίες δε προλαβαίνει να πραγματοποιήσει. Οπότε το μπαλάκι είναι στα χέρια του ΠΑΟΚ, που ο μόνος τρόπος να ανανεώσει τον Ελ Καντουρί είναι να ρίξει πολύ ο παίκτης τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο Μπράντον Τόμας υπέγραψε απο το καλοκαίρι συμβόλαιο 1+1 με το ΠΑΟΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Ο Ισπανός δε ξεκίνησε καλά, αλλά έδωσε λύσεις και γκολ όταν τραυματίστηκε ο Ολιβέιρα, έδωσε τρεξίματα και πάλεψε πολύ, αλλά ακόμα δεν έχει πείσει εντελώς τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Τόμας ξέρει ότι είναι η ευκαιρία της ζωής του και δίνει τα πάντα σε κάθε ευκαιρία που παίρνει, έχοντας αυτή τη στιγμή ένα σερί 3 αγώνων που σκοράρει( Ιωνικό, Λαμία, Βόλο), όπου στο ματς με το Βόλο σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Ισπανός θα δείξει τι μπορεί να κάνει και στα πλέι οφ και με το τέλος της σεζόν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα αποφασίσουν εάν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν του.

loading...

Previous articleΜπράμπετς: «Νιώθω τον Άρη σπίτι μου»
Next articleΗ δύσκολη αποστολή του Ράντου και τα πρώτα στοιχεία του Μπορταγκαράι (Wyscout Analysis)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here