Αυτά θέλουν οι «κυανόλευκοι» από τον Ιβοριανό χαφ.

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Σεΐχ Ντουκουρέ, ο οποίος παραμένει στη Θεσσαλονίκη μετά τη θητεία του στον Άρη.

Από τον Ιανουάριο του 2022 μέχρι τώρα που αποχωρεί από την Ελλάδα, ο Ντουκουρέ κατέγραψε 49 συμμετοχές με τον Άρη, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και προκριματικά Conference League.

Κατάφερε να βρει δίχτυα 2 φορές, σε σημαντικές αναμτερήσεις. Η πρώτη φορά ήρθε στα playoffs της αγωνιστικής περιόδου 2021/22 απέναντι στον ΠΑΟΚ, όταν με δικό του γκολ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει με 1-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησε άλλο ένα, απέναντι στη Μακάμπι για τον 3ο προκριματικό του Conference League, με τον Ντουκουρέ να διαμορφώνει το τελικό 2-1, που όμως δεν έφτασε στον Άρη για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος βλέπει στο πρόσωπο του Ντουκουρέ έναν χαφ που μπορεί να κάνει τη διαφορά μεσοανασταλτικά, εάν καταφέρει να αποφύγει τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.

Μένει να φανεί αν θα δείξει δείγματα της ποιότητας του, παίζοντας ως βασικός στη 2η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here