Η περίπτωση πώλησης του Τροστ Εκόνγκ υπάρχει εδώ και μέρες στον ΠΑΟΚ και από χθες μετά την αποκάλυψη του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που διαβάσατε μέσα από το transfergeeks, φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Νιγηριανός στόπερ μετά τα παιχνίδια με τη Μάλμε αναμένεται να αποχωρήσει, μετά από μόλις ένα χρόνο παρουσίας στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αν και αρχικά φαίνεται πως υπήρχε η πιθανότητα ο Εκόνγκ να αποχωρήσει ως δανεικός και έπειτα με οψιόν αυτό το σενάριο απομακρύνθηκε αφού οι Θεσσαλονικείς, έψαχναν εξ αρχής την πώληση του για να απαλλαγούν από το μεγάλο συμβόλαιο που έχει ο παίκτης. Η Αλ Κχόλουντ κατέθεσε την προσφορά της, ύψους 1εκ. ευρώ και αυτή έγινε αποδεκτή από τους πρωταθλητές Ελλάδας που ουσιαστικά θα κάνουν… απόσβεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στον Νιγηριανό έχει προσφερθεί ένα εξαιρετικό συμβόλαιο που καλύπτει τα «θέλω» του ίδιου. Το όνομα του Βάνια Ντρκούσιτς είναι φυσικά στην κορυφή της λίστας για αντικαταστάτης του, ωστόσο δεν θα είναι η μοναδική περίπτωση που θα εξετάσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here