Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δουλεύει εντατικά την υπόθεση παραμονής του Νταβίντ Κάρμο στον Πειραιά και προσπαθεί να βρει εναλλακτικούς τρόπους για να παραμείνει ο Ανγκολέζος στόπερ τουλάχιστον ως και την επόμενη χρονιά.

Η πρόταση που προσπάθησαν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» και να φανεί δελεαστική προς την Πόρτο είναι να υπάρξει αυξημένο ποσό στο δανεισμό του παίκτη, περίπου στο 1 εκατ. ευρώ… ενοίκιο και η οψιόν αγοράς του επόμενου καλοκαιριού να είναι μειωμένη, περίπου στα 12 εκατ. ευρώ. Οι Πορτογάλοι φαίνεται πως συναινούν στο ενοίκιο, ωστόσο όχι στην οψιόν αφού ζητούν μεγαλύτερο ποσό και να είναι υποχρεωτική. Κάτι που αλλάζει άρδην τα δεδομένα.

Το θετικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει ως «όπλο» ο Ολυμπιακός είναι η διάθεση του παίκτη να παραμείνει κάτι που το… κέρδισε το κλαμπ με την επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που έκανε τον Κάρμο να νοιώσει ξανά ηγέτης. Παράλληλα υπάρχει και η σκέψη των Πειραιωτών να κοιτάξουν και για άμεση αγορά και πάλι με ποσοστό δικαιωμάτων στο 50%-60% για να έχει οριακά το πάνω χέρι σε σχέση με τους Πορτογάλους.

Ωστόσο προς το παρόν η περίπτωση αυτή μοιάζει η πιο δύσκολη να συμβεί, χωρίς όμως να είναι κάτι που δεν περνά από το μυαλό των ανθρώπων του συλλόγου.

loading...

Previous articleΗ ΑΕΚ έχει ψηλά στη λίστα της τον Μαντί Καμαρά!
Next articleΠιέζει για… ανανέωση ή πώληση του Τσέριν προς τον Παναθηναϊκό ο μάνατζερ του!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here