Ο ΠΑΟΚ δουλεύει εντατικά τις μεταγραφικές του υποθέσεις και τα τελευταία 24ωρα εκτός από τη μεταγραφή του Φεντόρ Τσαλόφ, που είναι ένα βήμα μακριά από το να κλείσει, προχωράει και την περίπτωση του Ταρίκ Τισουνταλί. Για τον Μαροκινό η Γάνδη θα αξιώσει ένα σημαντικό ποσό για να τον παραχωρήσει, γιατί μπορεί να έχει συμβόλαιο ως το 2026, αλλά οι Βέλγοι δεν είναι αρνητικοί στο να τον πουλήσουν.

Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων, η Γάνδη φαίνεται να αξιώνει ένα ποσό κάπου στα 4εκ. ευρώ με τις προσφορές του ΠΑΟΚ να βρίσκονται κοντά σε αυτά τα χρήματα. Επομένως δεν αποκλείεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στα επόμενα 24ωρα.

Από την άλλη στο συμβόλαιο που ζητά ο 31χρονος επιθετικός και στο ποσό που δίνει ο ΠΑΟΚ φαίνεται να υπάρχει σύμπνοια και συμφωνία. Αυτό που βγαίνει από τα ρεπορτάζ είναι πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει περίπου σε μια αμοιβή 1.3εκ. ευρώ το χρόνο. Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι η διάρκεια του συμβολαίου, κάτι που θα μάθουμε πιθανότατα εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία.


Previous article«Το προβάδισμα ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για Κορέα το έχουν η ΑΕΚ και η Ρίβερ Πλέιτ»
Next articleΠαναθηναϊκός: Αρέσει και εξετάζεται ο «αλμυρός» Ζότα Σίλβα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here