Oι άνθρωποι της ΑΕΚ είδαν -όπως αναφέρουν τα Πολωνικά μέσα- τον Μπάρτοσζ Σλισζ και υπάρχουν δύο σημαντικά όπλα που θα έχει η Ένωση αν αποφασίσει να τον αποκτήσει.

Σκάουτερ της ΑΕΚ βρέθηκαν στο παιχνίδι της Λέγκια Βαρσοβίας με τη Ρακόβ, προκειμένου να δει -κατά πρώτο λόγο- τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, Γιάννης Παπανικολάου.

Όπως γράφεται όμως στη Πολωνία, τα βλέμματα των ανθρώπων της Ένωσης στράφηκαν και πάνω στον Μπάρτοσζ Σλισζ, τον 24χρονο χαφ της Λέγκια Βαρσοβίας, τον οποίο αν προσπαθήσει να αποκτήσει τότε θα έχει δύο σημαντικά όπλα στη φαρέτρα της για να το πράξει.

Το πρώτο εξ αυτών θα είναι η παρουσία του Κουχάρισκι. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης γνωρίζει πολύ καλά τον Σλισζ καθώς ήταν εκείνος που τον έφερε στη Βαρσοβία, όταν ήταν τεχνικός διευθυντής της Λέγκια.

Ακόμη, σημαντικό όπλο για την ΑΕΚ είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «στρατιωτικοί». Η Λέγκια ψάχνεται να πουλήσει τα καλύτερα ταλέντα της ώστε να μπορέσει να σβήσει τα χρέη της, τα οποία δεν είναι λίγα. Άρα η ΑΕΚ μπορεί να έχει το πάνω χέρι σε μία ενδεχόμενη διαπραγμάτευση.

loading...

Previous article«Πονοκέφαλος για τη Σπόρτινγκ ο Καμάτσο, δε θέλει να τον κρατήσει ο Άρης»
Next articleO Κουρμπέλης απάντησε στη Ρέιντζερς για το μέλλον του

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here