Τα βρήκαν “σκούρα” στα πρώτα τους παιχνίδια οι Σέρτζι Κάνος και Λούκας Ρουπ

Ο Ισπανός Κάνος έφτασε από την Μπρέντφορντ, με πρεμιερλιγκάτο αέρα ώστε να ανεβάσει επίπεδο την μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού και να δώσει λύση στο δημιουργικό πρόβλημα των ερυθρόλευκων που παρουσιάζουν σε ορισμένα παιχνίδια. Σίγουρα το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν είναι ιδανικό για εξαγωγή συμπερασμάτων.

Ωστόσο, ο Κάνος έπιασε πολύ χαμηλά στάνταρ απόδοσης, έχοντας 46% επιτυχία στις ενέργειες του, ένα ποσοστό σχεδόν απαγορευτικό για παίκτη της ποιότητας του. Έχασε 8/11 μονομαχίες που έδωσε ενώ δεν κατόρθωσε να προωθήσει το παιχνίδι των ερυθρόλευκων, έχοντας μηδέν progressive runs (προωθητικές ενέργειες με τη μπάλα).

Έκανε επίσης 4 λάθη, τα δύο στο δικό του μισό. Τα μόνα θετικά στοιχεία ήταν οι 9/11 πάσες του καθώς και τα δύο κλεψίματα που πραγματοποίησε.

Σε ό,τι αφορά τον Λούκας Ρουπ, πήρε λιγότερα λεπτά συμμετοχής και προερχόμενος από ένα εξάμηνο αγωνιστικής απραξίας κανείς δεν περίμενε να κάνει αμέσως τη διαφορά.

Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, με τον Άρη να “καίγεται” να βρει γκολ ισοφάρισης ο Ρουπ δεν βοήθησε καθόλου, έχοντας 46% επιτυχίας στις ενέργειες του, στα ποσοστά δηλαδή του Κάνος. Μέτρησε 0/2 ντρίμπλες και 0/3 μονομαχίες.Το μοναδικό θετικό στοιχείο της εμφάνισης του Γερμανού ήταν οι 7/9 πάσες του.

Έδειξε πως του λείπει αρκετός χρόνος ακόμη για να είναι έτοιμος και να κατορθώσει να αποτελεί μια σημαντική μονάδα για τον Άρη.

loading...

Previous articleΗ οκταψήφια πρόταση της Σάλτζμπουργκ που αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ για τον Κωνσταντέλια!
Next articleΣτα ραντάρ της Μπριζ ο Ντόι!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here