Ο Ολυμπιακός ψάχνει να… συμπληρώσει τα κενά του και προχωράει τις μεταγραφικές του υποθέσεις με περσινούς παίκτες, όπως ο Ντάνιελ Ποντένσε ή ο Αντρέ Όρτα. Αμφότερες χρειάζονται εξαιρετική υπομονή αφού μόνο απλές δεν είναι οι διαπραγματεύσεις, ωστόσο όπως φαίνεται οι Πειραιώτες θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα.

Όσον αφορά τον Πορτογάλο χαφ, η Μπράγκα έχει ρίξει τις απαιτήσεις της όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ τα τελευταία 24ωρα αφού εξ αρχής ζητούσε ένα ποσό περίπου στα 6εκ. ευρώ που ήταν η συμφωνημένη ρήτρα. Πλέον αυτό που φαίνεται να διαπραγματεύονται οι δυο πλευρές είναι περίπου στα 4.5 με 5εκ. ευρώ με την απόσταση να έχει μικρύνει αισθητά. Μάλιστα υπάρχει και η αίσθηση ότι η υπόθεση ίσως κλείσει και θετικά τα επόμενα 24ωρα και ο Όρτα γίνει μόνιμα παίκτης του Ολυμπιακού.

Από την άλλη για την υπόθεση του εξτρέμ της Λεχ Πόζναν οδεύει ακόμη πιο θετικά τα τελευταία 24ωρα, αφού έχει βρεθεί σύγκλιση ακριβώς στο ποσό που θα χρειαστεί να δαπανήσουν οι Πειραιώτες και αυτό φτάνει τα 4εκ. ευρώ, συν 500χιλ. ευρώ σε μπόνους. Αυτό που μένει ανοικτό στην υπόθεση του Βέλντε είναι η διάρκεια του συμβολαίου, που ή θα είναι τρία ή τέσσερα έτη.


Previous articleΗ επένδυση στο μέλλον της Athens Kallithea: Αυτός είναι ο Μότοκ που απέκτησαν οι νεοφώτιστοι
Next articleΈρχεται δανεικός στον ΟΦΗ ο Νους

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here