Εδώ και ένα 24ωρο υπάρχει ξανά πληθώρα δημοσιευμάτων που αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί προσέγγιση από την Σάλτσμπουργκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Οι Αυστριακοί δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν την πόρτα των πρωταθλητών Ελλάδας για το Wonder Kid του συλλόγου, ωστόσο – αν και το αρνείται επισήμως – αυτή τη φορά η βελτιωμένη προσφορά των «Ταύρων» φαίνεται πως έχει βάλει σε σκέψεις την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα για το θέμα τοποθετήθηκε, στο πλαίσιο Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποίησαν οι Θεσσαλονικείς, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Μάκης Γκαγκάτσης.

«Θα γίνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείω να πουληθεί ο Κωνσταντέλιας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Να υπενθυμίσουμε πως η πρόταση της Σάλτσμπουργκ προς τους «ασπρόμαυρους» είναι περίπου στα 14-15 εκατ. ευρώ+ περίπου 2 εκατ. ευρώ σε μπόνους, ενώ υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης γύρω στο 18%. Ακόμη προσωπικά προς τον 21χρονο Αστέρα οι Αυστριακοί προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 1.5 εκατ. ευρώ συν μισό εκατομμύριο σε μπόνους.

loading...

Previous articleΑπίστευτο εικαστικό από την Marca: «Ο Δίας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Όλυμπο του ποδοσφαίρου» (pic)
Next articleΙστορικό ρεκόρ του Μεντιλίμπαρ: Δεύτερος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου με back to back Ευρωπαϊκές κούπες (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here