Μετά από μόλις τρεις μήνες στον πάγκο των Ρωμαίων, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ αποχώρησε από τους Ιταλούς αφού τα τελευταία 24ωρα είχε δημιουργηθεί μεγάλη κόντρα μεταξύ του Κροάτη και της διοίκησης των πρωτευουσιάνων.

«Η Λάτσιο ανακοινώνει σήμερα ότι ο Ίγκορ Τούντορ παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον τεχνικό για τη δουλειά του και του εύχεται τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Λατσιάλι.

Όπως ήταν αναμενόμενο και είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες, σχεδόν αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας Τούντορ-Λάτσιο το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Μαουρίτσιο Σάρι ως διάδοχο του Κροάτη, τρεις μήνες μετά την απομάκρυνση του.

Οι Ιταλοί αναζητούν ήδη τον διάδοχο του Κροάτη κόουτς και ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται ο Μάρκο Μπαρόνι, αλλά και ο Μίροσλαβ Κλόζε. Το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport προκρίνει τους δύο προπονητές ως μεγάλη επιθυμία του Κλαούντιο Λοτίτο, ενώ και ο Μαξ Αλέγκρι είναι μέσα σε αυτούς.

Τέλος όσον αφορά την περίπτωση Μαουρίτσιο Σάρι προς το παρόν τα Ιταλικά ΜΜΕ τονίζουν πως το όνομα του για επιστροφή στον πάγκο των Ρωμαίων δεν επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση της ομάδας.

loading...

Previous article«Ο Ρούμπεν Αμορίμ πήρε τηλέφωνο τον Ιωαννίδη για τον πείσει» (pic)
Next articleΟλυμπιακός: Θέλει να κρατήσει τον Κάρμο – Πως σχετίζεται ο επόμενος προπονητής της Πόρτο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here